A Christmas Prince 3 is onderweg naar Netflix

Kerst is het nog lang niet, maar er is nu al goed nieuws voor alle A Christmas Prince-fans. Een derde film is namelijk onderweg en Netflix maakt het bekend met een persoonlijke boodschap.

Via Twitter is er namelijk een foto verschenen waarin we duidelijk kunnen zien wat ons te wachten staat in A Christmas Prince 3.

Er is duidelijk een baby onderweg voor de nieuwe film: A Christmas Prince: The Royal Baby. Amber Moore wordt gespeeld door Rose Mciver en Prins Richard door Ben Lamb en die twee verwachten hun eerste royal baby. Netflix heeft ons een beschrijving gegeven voor de derde film:

"Het is kerstmis in Aldovia en er is een koninklijke baby op komst! Amber en Richard ontvangen royals uit een ver koninkrijk om een oude wapenstilstand nieuw leven in te blazen. Maar wanneer het 600-jaar oude verdrag verdwijnt, komt de vrede in gevaar en dreigt een oude vloek hun familie te teisteren.”

Veel mensen vinden de film echt heel slecht, maar toch blijven we altijd kijken. Een zoetsappige roman voor de winter, daar zegt niemand nee tegen.

Mocht je de vorige films nog niet hebben gezien, kunnen we je met zekerheid zeggen dat dit een cliché film is, waarvan je de uitkomst vaak al raadt. Maar omdat het een goed gevoel geeft, is het misschien toch de moeite waard om het een keertje uit te proberen.

Wanneer de derde deel van A Christmas Prince op Netflix verschijnt, is nog niet bekend.

A Christmas Prince

Releasejaar: 2017

Romance

Trailer & info
A Christmas Prince: The Royal Wedding

Releasejaar: 2018

Romance | TV Movie

Trailer & info